JEDINI IM JE CILJ DA PODRŽE KOSOVO I SLOME SRBIJU Predsednik o licemerju zemalja Kvinte: Sram ih bilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 21:36

"JEDINI IM JE CILJ DA PODRŽE KOSOVO I SLOME SRBIJU" Predsednik o licemerju zemalja Kvinte: Sram ih bilo!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na TV Prva

Predsednik je kritikovao licemerje zemalja Kvinte.

- Posle povlačenja Aleksandra Jablanovića večeras, ni u Leposaviću ni u Kosovskoj Mitrovici i Zubinom Potoku, nemate srpskih kandidata, a i u Zvečanu kao da nemate.

- Sram ih bilo sve zajedno, kompletnu Kvintu. Danas im rekao i gore reči od ovih. Jedini cilj im je da podrže Kosovo i slome Srbiju. Možda će mene da slome, ali neću da im dam da slome Srbiju - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK NAJAVIO NOVO POVEĆANJE PENZIJA: Saopštio sjajne vesti za penzionere - evo i kad i koliko

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na TV Prva..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da će penzije biti opet povećane...- Kod nas će plate i penzije da rastu. Siguran sam u to. Penzije ćemo značajno da uvećamo, nadam se između 14 i 15 odsto, minimalno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.