JAVNO NAPALA POZNATOG VODITELJA! Slobina žena zapenila zbog heroja palih u Banjskoj, OVAKVU je nismo videli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 23:49

JAVNO NAPALA POZNATOG VODITELJA! Slobina žena zapenila zbog heroja palih u Banjskoj, OVAKVU je nismo videli!

Kao ris!

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, putem svog profila na društvenoj mreži Instagram isprozivala je voditelja.

Njoj se nije dopao segment u emisiji Zorana Kesića gde govori o događaju iz Banjske, pa je osetila potrebu da mu javno odgovori.

- Manastir na snimku zove se Banjska, tu je kršten naš sin Luka. To je mesto gde nikada nisi bio. Krstio ga je naš kum, Danijel, iz Zvečana, to je tu blizu, gde takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisi bio. Naš sin Damjan začet je na teritoriji Kosova i Metohije, a kršten je u manastiru Svetih Vrača, u Zočištu, to je dole, niže, kod Orahovca, gde nisi bio. I da, Damjan je rođen 21. februara, jad i gospodin Milan Radojičić, koji je iz Peći, ali nisi bio. Ne znaš da stigneš do Kragujevca, ti znaš ko je iz fotelje i ko je kontroverzan i ko zašto ćopa. Ti ćeš da se sprdaš sa događajem na severu Kosova. Vrhunac tvoje emisije je kad te povremeno podeli moj muž i kaže ti da si g*vno pod mikroskopom. Nisi smešan, ali si zato glup - napisala je Jelena Radanović, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a onda dodala:

- Kesiću, izvini, napisala sam kontraverzan, umesto kontroverzan, ali to je lapsus calami, a ti si učen čovek, pa znaš šta to znači - dodala je potom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.