Iznenadna odluka: Kriza u kompaniji - Telekom Kosova na prodaju

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadna odluka: Kriza u kompaniji - Telekom Kosova na prodaju

Privremene prištinske institucije donele su odluku o privatizaciji Telekoma Kosova zbog krize sa kojom se suočava to javno preduzeće.

Ministar ekonomskog razvoja Valdrin Luka komentarišući odluku Vlade Kosova za pripremu procedura za privatizaciju Telekoma Kosova, rekao je da je to odluka za oporavak ovog javnog preduzeća, prenosi Kosovo 24 sata.

Luka je putem objave na Fejsbuku saopštio da su četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << različite kompanije iz EU i SAD zainteresovane da preuzmu delimično ili potpuno vlasništvo preduzeća Telekoma Kosova.

Telekom Kosova se već od 2015. godne suočava sa dubokom finansijskom i operativnom krizom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kriza u kompaniji - Telekom Kosova na prodaju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2019

PRIŠTINA - Privremene prištinske institucije donijele su odluku o privatizaciji Telekoma Kosova zbog krize sa kojom se suočava to javno preduzeće.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.