Izvor: Piplmetar.rs, 21.Feb.2024, 19:31

Iznenađujući transfer: Petar Mijović otišao na Kosovo

S. L.


On je postao prvi trener tamošnje ekipe

Foto: MN Press


Doskorašnji trener Budućnosti iz Podgorice, potom i saradnik u SC Derbiju, Petar Mijović preuzeće ekip u tzv. Kosovskoj ligi, pošto će postati novi trener ekipe Golden Igl Jili koja dolazi iz Suve Reke, a koja se nalazi prvi vrhu tabele.
Naime, Petar Mijović je seonu počeo u Budućnosti, da bi već u novembru odlučio da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ostavku, nakon što je zabeležio poraz u Evrokupu od Arisa.
Njegovo mesto je preuzeo Andrej Žakelj, a on se prselio u SC Derbi, gde je bio trener juniora, kao i koordinator mlađih selekcija, kao i trener za individualni rad sa mlađim igračima u klubu.
Ipak, ni tamo se nije dugo zadržao, te je odlučio da pronađe i novi trenerski angažman i to u Suvoj Reci.
Mijoviću je ovo već dobro poznat reon, pošto je već radio kao trener Baškimija iz Prizrena, ali i Sigala iz Prištine.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.