Iznajmio automobil u Budvi, prodao ga na Kosovu

Izvor: Blic, 23.Avg.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznajmio automobil u Budvi, prodao ga na Kosovu

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije Ž.J. (37) iz Valjeva, zbog sumnje da je vozilo, koje je iznajmio od rent-a-kar agencije iz Budve, prodao na Kosovu, saopšteno je danas u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore navela je da je Ž.J. iznajmio od rent-a-kar agencije "My rent a car" iz Budve vozilo "tojota camri", čija je vrednost oko 18.000 evra, a potom lažno prijavio da mu je automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ukraden u Bijelom Polju.

Policija je utvrdila da navodi Ž.J. nisu tačni, odnosno da je lažno prijavio da je vozilo koje je rentirao otuđeno, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Ž.J. potom policiji priznao da je, zajedno sa D.J, rentirano vozilo prevezao na teritoriju Kosova, gde su ga prodali nepoznatoj osobi za 1.600 evra.

Osumnjičeni Ž.J. je zadržan u policijskim prostorijama u Budvi, a sutra će, uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Kotoru.

Policija Crne Gore raspisala je nacionalnu potragu za D.J.

Povezane vesti: Podgorica: Uhapšeni sa kilogramom heroina Uhapšen Aranđelovačanin zbog zločina protiv čovečnosti Dačić: Za dve godine uhapšeno 12.000 ljudi Crna Gora: Uhapšeni zbog krijumčarenja kokaina iz Perua Crnogorska policija uhapsila 15 osumnjičenih za trgovinu ljudima
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.