Izmena trasa autobusa koji voze kroz Pantelej i Gornji Komren

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena trasa autobusa koji voze kroz Pantelej i Gornji Komren

Zbog radova u Ulici Kosovke devojke, biće izmenjene trase autobuskih linija koje voze ovuda - za Somborsku, Brenicu i Cerje. Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Sjeničkoj ulici u Gornjem Komrenu, navode u Direkciji za javni gradski prevoz, usloviće izmenu puta prigradskih autobusa za Leskovik i Hum.

Autobusi na liniji broj 5 Železnička stanica - Somborska voziće redovnom trasom do raskrsnice Pantelejske i Ulice Kosovke devojke, zatim Knjaževačkom, Studeničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do raskrsnice sa Somborskom ulicom i dalje redovnom trasom u oba smera.

U smeru ka Brenici i Cerju autobusi će voziti redovnom trasom do raskrnice Pantelejske i Ulice Kosovske devojke, a zatim kroz Knjaževačku, Studeničku, Gornjomatejevačku do raskrsnice sa Borskom ulicom. Nakon nje voziće regularnom trasom.

Polasci iz Brenice i Cerja voziće regularno do raskrsnice Kosovke devojke i Somborske, a onda Somborskom, Studeničkom i Knjaževakom ulicom, pa se vraćaju na redovni put.

Linije koje prolaze kroz Gornji Komren voziće regularno do raskrskice Pribojske i Sjeničke ulice, a potom Pribojskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom braće Mitić. Dalje će voziti redovnom trasom.

Na izmenjenoj trasi koristiće se postojeća stajališta na zahtev putnika - navode u Direkciji.

Izmenjenom trasom autobusi će voziti u narednih mesec dana, kažu u Direkciji, odnosno do 15. avgusta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.