Ivanovića prebacuju u Kosovsku Mitrovicu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovića prebacuju u Kosovsku Mitrovicu

Sudsko veće prihvatilo je prvostepenu odluku da lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija pravda" (SDP) Oliver Ivanović bude prebačen iz pritvorske jedinice u Prištini u Kosovsku Mitrovicu, rekla je Srni predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Ksenija Božović.

Sve gore zdravstveno stanje: Oliver Ivanović je smršao devet killograma

 

Božovićeva je dodala da je ovu informaciju dobio štab Građanske inicijative SDP i da je to nezvanična >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informacija. "I mi u SDP-u i Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić čekamo pisanu odluku, jer je do tada, ako je suditi po praksi, sve moguće", rekla je Božovićeva.

 

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija pravda" Oliver Ivanović premešten je u samicu, a njegovo zdravstveno stanje je sve gore, izjavila je Ivanovićeva supruga Milena.

 

"Oliver je u od subote u izolaciji, u samici. Jako je loše i pogoršava mu se zdravstveno stanje. Smršao je skoro devet kilograma", rekla je za RTS Ivanovićeva supruga koja ga je, ranije danas, posetila u pritvoru u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.