Istraga protiv tri osobe zbog falsifikovanja rezultata izbora na Kosovu

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv tri osobe zbog falsifikovanja rezultata izbora na Kosovu

Policija Kosova i Osnovno tužilaštvo u Prištini pokrenuli su istragu protiv tri osobe, službenika u Centru za prebrojavanje glasova Centralne izborne komisije zbog sumnje da su falsifikovale rezultate prebrojavanja glasova.

- Osumnjičeni su dali izjave pred tužiocem koji je posle prikupljenih dokaza zatražio da se oni brane sa slobode, dok se istraga o ovom slučaju nastavlja - navodi se u saopštenju Osnovnog tužilaštva u Prištini.

U saopštenju se istiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je državno tužilaštvo u tesnoj saradnji sa Policijom Kosova delovalo i da će nastaviti da deluje u svim slučajevima koji predstavljaju krivično delo protiv prava glasanja i uhapsiće i zadržati svaku osobu koja zloupotrebljava ili pokuša da manipuliše glasanjem.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krađa glasova na Kosovu: Tri osobe pod istragom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2013, 00:01

Takozvana policija samoproklamovanog Kosova i Osnovno tužilaštvo u Prištini pokrenuli su istragu protiv tri osobe, službenika u Centru za prebrojavanje glasova Centralne izborne komisije zbog sumnje da su falsifikovale rezultate prebrojavanja glasova...Policija rasvetljava slučaj falsifikovanja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Istraga zbog falsifikovanja rezultata izbora

Izvor: Blic, 14.Nov.2013

Na Kosovu je pokrenuta istraga protiv tri službenika Centra za prebrojavanje glasova zbog sumnje da su falsifikovali rezultate lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji, potvrdilo je Osnovno tužilaštvo u Prištini, prenosi Slobodna Evropa...Osumnjičeni su dali izjave pred tužiocem, koji je posle prikupljenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.