Istovremeno zapaljena službena vozila u četiri različita grada na Kosovu

Izvor: Radio 021, 13.Dec.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istovremeno zapaljena službena vozila u četiri različita grada na Kosovu

U četiri grada na Kosovu nešto pre ponoći zapaljena su četiri vozila koja pripadaju institucijama Kosova, saopštila je kosovska policija i ocenila da se najverovatnije radi o organizovanoj i koordinisanoj akciji nepoznatih počinilaca.

U Prizrenu je zapaljeno vozilo koje pripada Apelacionom sudu Priština, u Peći vozilo Suda za prekršaje u tom gradu, u Mitrovici automobil Poreske administracije Kosova i u Gnjilanu vozilo Osnovnog tužilaštva.

"Policija Kosova sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << intenzivnu istragu u što bržem otkrivanju počinilaca, a smatra se da su požari namerno podmetnuti", navodi se u saopštenju.

Policija Kosova je pozvala građane da sarađuju i da dostave informacije o počiniocima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.