Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Maj.2024, 12:18

Isplivala istina o udruženoj novosadskoj opoziciji: Odrekli se Kosova, a DSS i POKS ćute

Samo četiri dana nakon što je, sa svega trećinom glasova, u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija usvojena Rezolucija o navodnom genocidu u Srebrenici, udružena novosadska opozicija se odrekla Kosova. Miran Pogačar, jedan od lidera pokreta “Bravo” koji se nalazi u kaoliciji zajedno sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Demokratskom strankom, Đilasovom SSP-om, Jovanovićevim DSS-om, i Mihajlovićevim POKSO-om, objavio […]
Vest Isplivala istina o udruženoj novosadskoj opoziciji: Odrekli se Kosova, a DSS i POKS ćute objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Jedna stvar se ističe: Sarajevski Klix analizira šta je zajedničko državama koje su glasale protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici i podržale Srbiju

Izvor: Danas, 27.Maj.2024

U Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija usvojena je Rezolucija o genocidu u Srebrenici, čime je uspostavljen 11. jul kao Međunarodni dan sećanja na najveći zločin u Evropi nakon Drugog svetskog rata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.