Isplata naknade nezaposlenima, za januar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2021, 16:00

Isplata naknade nezaposlenima, za januar

 Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je danas da će u utorak, 23. februara biti isplaćena redovna novčana naknada za nezaposlena lica, na šalterima Poštanske štedionice.

Privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije biti isplaćena u sredu, 24. februara, takođe, putem Poštanske štedionice, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Isplata novčane naknade za nezaposlene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 06:11

Novčana naknada za nezaposlene biće isplaćena danas, a privremena novčana naknada za ljude sa i izvan Kosova i Metohije u sredu, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje...Nezaposleni će novac dobiti preko Banke Poštanska štedionica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.