ITALIJA POVLAČI PRIZNANJE tzv. KOSOVA?! Stigla MOĆNA PORUKA: Tamo su teroristi, moramo podržati Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJA POVLAČI PRIZNANJE tzv. KOSOVA?! Stigla MOĆNA PORUKA: Tamo su teroristi, moramo podržati Srbiju!

Liga predvođena Mateom Salvinijem vratiće se na vlast u Italiji i preipistaće odluku o priznanju lažne države Kosovo, ističe Vito Komančini, istaknuti funkcioner te stranke. 

Komančini je i poslanik u parlamentu Italije, a ističe da je trud te stranke trenutno usmeren na izbore u pokrajini Emilija Romanja.

- To je tradicionalno uporište levice, ali uopšte ne sumnjamo da ćemo odneti pobedu. A, taj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trijumf svakako će biti dovoljan razlog i za promene na nacionalnom nivou – naglašava Komančini.

On ističe da je tzv. Kosovo veliki problem za celu Evropu.

- Tu su narko-trafiking, trgovina ljudskim organima, islamski teroristi, povratnici s ratišta. Naš stav je da na svaki mogući način pružimo podršku Srbiji. I da, odluku o priznanju tzv. Kosova ćemo svakako preispitati – izjavio je Komančini.

Funkcioner Lige kaže da je EU podeljena na mnogo delova i da je Bregzit žestok udar za Uniju.

- Da bi EU nastavila dalje, mora da promeni svoj put. Siguran sam da Srbija ispunjava sve što je potrebno za članstvo, ali definitivno je potrebno i da se EU promeni – kaže on.

Il ricordo della liberazione della Serbia dall'occupazione turca. Europa Cristiana..

A post shared by Vito Comencini (@vitocomencini) on Dec 7, 2019 at 12:11pm PST

Komančini ističe i da su sankcije protiv Rusije veoma pogrešno rešenje i da podržava odluku Srbije da sarađuje sa Rusijom, te da bi Srbija trebala da bude most između EU i Evroazijske unije.

Dodaje da ima veliki repsekt prema politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodaje da su rezultati Srbije u ekonomiji „impresivni“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li će Italija preispitati odluku o priznavanju tzv. Kosova?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019

Liga predvođena Mateom Salvinijem vratiće se na vlasti u Italiji, a kad se to desi, preispitaće odluku o priznavanju lažne države Kosovo, izjavio je istaknuti funkcioner pojedinačno najjače italijanske partije i poslanik Vito Komančini..."Sigurno je da je Kosovo veliki problem, čak za celu Evropu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.