Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 18:04

Srpska delegacija podnela amandman za odlaganje prijema Kosova u Savet Evrope

Srpska delegacija u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) podnela je danas 10 amandmana na tekst preporuke za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope (SE), a jednim od njih traži se odlaganje odluke o zahtevu Prištine za članstvo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAĐARI I ITALIJANI STALI NA STRANU SRBA? Lažna država dobila brutalan ultimatum - "ZSO je uslov"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2024

Članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podneli su danas amandman na tekst preporuke za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope (SE) kojim se traži da članstvo tzv. Kosova bude uslovljeno formiranjem Zajednice srpskih opština.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Odalović: Prijemom tzv. Kosova Savet Evrope bi završio nečasnu misiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2024, 10:14

Predsednik Vladine komisije za nestala lica Veljko Odalović izjavio je danas da bi Savet Evrope (SE) prijemom tzv. Kosova završio jednu nečasnu misiju i istakao da amandman koji je Srbija podnela ima za cilj da zaustavi taj proces.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BEOGRAD ULAŽE PRIGOVOR! ŠEFICA SRPSKE DELEGACIJE PILJA: SE odbio amandmane Srbije, Mađarske i Italije

Izvor: Kurir, 16.Apr.2024

Srpska delegacija u PS SE podnela je juče 10 amandmana na tekst preporuke za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope, a njima se pored ostalog traži odlaganje odluke o zahtevu Prištine za članstvo

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.