Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023, 17:56

ISPLIVAO SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE! Petković: Pripadnici tzv. kosovske policije ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije (VIDEO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković izjavio je danas da je tzv. kosovska policija ponovo ušla na teritoriju centralne Srbije i to 500 metara od administrativne linije. „Oni nemaju šta tu da traže, a ušli su sa svojim vozilom do zuba naoružani“, naveo je Petković. Na konferenciji za medije pušten je […] The post ISPLIVAO SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE! Petković: Pripadnici tzv. kosovske policije ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije (VIDEO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte snimak novog upada kosovske policije na teritoriju Srbije

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Na konferenciji za medije direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića pušten je video snimak na kome se vidi kako je kosovska policija ponovo upala na teritoriju centralne Srbije. Kako je rekao Petković, kosovska policija je ponovo ušla na teritoriju centralne Srbije i to 500 metara...

Nastavak na Blic...

EDI RAMA SUTRA U BEOGRADU: Predsednik Vučić sastaće se s premijerom Albanije u Vili „Mir“

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu s predsednikom Vlade Albanije Edijem Ramom. Posle sastanka u Vili Mir, koji je najavljen za 19.30 sati, predviđeno je obraćanje Vučića i Rame medijima, najavila je pres služba predsednika Srbije.   (Pančevac/Tanjug) ISPLIVAO SNIMAK...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.