Izvor: Danas, 05.Feb.2023, 11:01

INTERVJU Zoran Lutovac: Vučić nije neukrotivi vuk, već umiljata pudlica u Evropi

"Predsednik Skupštine Vladimir Orlić najodgovorniji je za ono što se dešavalo u Skupštini Srbije tokom rasprave o Kosovu i Metohiji. Uskraćivanjem prava poslanicima da se pozovu na povredu poslovnika ili na repliku on je izazvao burnu reakciju dela opozicije. Izgledalo je kao da upravo to želi. Posle je to sve eskaliralo i pretvorilo se u nešto apsolutno neprihvatljivo", kaže za Danas Zoran Lutovac, šef poslaničke grupe Demokratske stranke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orlić: Niko od ministara nije rekao ni reč, a kamoli psovku

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2023

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić konstatovao je danas da šef poslaničke grupe Demokratske stranke Zoran Lutovac nije dostavio snimak na kojem bi trebalo da se vidi da je ministar finansija Siniša Mali navodno opsovao poslanicu DS Draganu Rakić tokom nedavne rasprave o ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.