IAAF priznao Atletski savez Kosova

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IAAF priznao Atletski savez Kosova

PEKING, 15. aprila 2015. (Beta) - Medjunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila je u sredu da je Atletski savez Kosova postao njen punopravni član, 214. po redu.

U saopštenju na sajtu IAAF navodi se da je Atletski savez Kosova dobio privremeno članstvo sa "punim pravima i obavezama".

Ova odluka donesena je na sednici Izvršnog odbora IAAF u Pekingu.

Medjunarodni olimpijski komitet (MOK) početkom decembra je prihvatio Olimijski savez Kosova za punopravnog člana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IAAF priznao Atletski savez Kosova

Izvor: Akter, 15.Apr.2015

Međunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila je danas da je Savez Kosova postao njen punopravni član, 214. po redu..U saopštenju na sajtu IAAF navodi se da je Atletski savez Kosova..dobio privremeno članstvo sa "punim pravima i obavezama"...Ova odluka donesena je na sednici Izvršnog odbora...

Nastavak na Akter...

Međunarodna atletska federacija priznala Kosovo

Izvor: Mondo, 15.Apr.2015

Međunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila da je Savez Kosova postao njen član..Foto: MN Press..Posle brojnih sportskih saveza sa Kosova i atletski savez te zemlje primljen je pod okrilje Međunarodnog atletskog saveza (IAAF)...U saopštenju na sajtu IAAF navodi se da je Atletski savez Kosova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.