I na zgradi opštine Zvečan postavljena zastava šiptarskih separatista

Izvor: KMnovine.com, 27.Maj.2023, 16:56

I na zgradi opštine Zvečan postavljena zastava šiptarskih separatista

I na zgradi opštine Zvečan postavljena zastava šiptarskih separatista Zastavu šiptarskih separatista postavili su pripadnici takozvane "Kosovske policije".



Posle Kosovske Mitrovice, Leposavića i Zubinog Potoka, i na zgradi opštine u Zvečanu postavljena je zastava šiptarskih separatista.

Nakon jučerašnjeg nasilja koje je izazvala takozvana "Kosovska policija" napadom na mirne građane koji su se okupili iz straha za svoj opstanak, preuzeta >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je zgrada opštine Zvečan inače u vlasništvu Republike Srbije u kojoj se funkcionisalo po sistemu Srbije kao jedine legitimne i legalne na ovom prostoru.

Najveća nesreća države Srbije jeste njen aktuelni predsednik Aleksandar Vučić za koga svi veruju da je organizujući svoj miting na koji je pod prisilom doveo Srba sa Kosova i Metohije, u dogovoru sa šiptarskim separatistima i američkim zlikovcima, stvario priliku da slabljenjem srpskih sredina omogući nasilničko preuzimanje zgrada a time i svih nadležnosti nad životima kosovskih Srba.

Vrhunski krivac za aktuelnu siuaciju na Kosovu i Metohiji jeste upravo on, Aleksandar Vučić i tako će i biti zapamćen, kao najgori i najveći izdajnik u istoriji srpskog naroda i države ali i jedan od najvećih izdajnika za koje je svetska istorija ikada znala.




* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.