I Pacoli se kandiduje za predsednika

Izvor: B92, 02.Feb.2021, 21:57

I Pacoli se kandiduje za predsednika

Lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli istakao je kandidaturu za budućeg predsednika tzv Kosova, prenosi Kljan Kosova.

Pacolijev savetnik Naim Murselj naznačio je da će lider ANK biti kandidat te stranke za predsednika.

Kosovu je, dodaje Murselj, u ovom trenutku potreban snažan predsednik, sa mnogo prijatelja i jasnom istorijom, koju su prihvatili naši strani prijatelji.

"ANK kao koaliciona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranka sa DSK biće rešenje po pitanju predsednika“, tvrdi Murselji, prenosi Kosovo onlajn.

Za predsednika su se već kandidovali Vjosa Osmani ispred Samoopredeljenja, kao i Ramuš Haradinaj u ime Alijanse za budućnost Kosova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POMAMA ZA "FOTELJOM" U LAŽNOJ DRŽAVI: I Pacoli se kandiduje za predsednika tzv. Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021

Pacolijev savetnik Naim Murselj naznačio je da će lider ANK biti kandidat te stranke za predsednika..Posle Vjose Osmani ispred Samoopredeljenja, i Ramuša Haradinaja u ime Alijanse za budućnost Kosova, i lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli istakao je kandidaturu za budućeg predsednika tzv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.