Humanost na delu: Na Kosovo iz Srpske kreće 2000 paketića

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanost na delu: Na Kosovo iz Srpske kreće 2000 paketića

Iz Bijeljine će danas ka Kosmetu krenuti 2.000 paketića koje je Odbor za pomoć Srbima Kosova i Metohije iz Banjaluke prikupio u okviru akcije "Humanošću za osmeh srpske dece Kosova i Metohije".

Paketići će 22, 23. i 24. decembra biti uručeni mališanima u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Prilužju, Gračanici, Srbici, te Zubinom Potoku.

Iz ovog odbora saopšteno je da je u humanitarnoj akciji učestvovao veliki broj osnovnih i srednjih škola Srpske, te nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnih i privatnih preduzeća.

- Oko 30.000 učenika Republike Srpske htelo je svojim slatkišima da obraduje srpsku decu na Kosovu i Metohiji - navodi se u saopštenju.

Kontingent od oko 2.000 paketića krenuće za Kosmet u 10.30 časova ispred bijeljinske Gimnazije "Filip Višnjić".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.