Humanitarno veče organizacije Srbi za Srbe

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2023, 13:35

Humanitarno veče organizacije Srbi za Srbe

Ovim putem vas pozivamo da 13. juna (utorak) u Restoranu "Košuta" (Pionirska 32) medijski ispratite peto donatorsko veče Humanitarne organizacije Srbi za Srbe u Beogradu sa početkom u 19 časova.

 
 
Medijima će se obratiti predsednik organizacije Igor Rašula ali i poznate ličnosti koje će podržati ovaj događaj među kojima je i Nikola Rokvić koji je odlučio da upotpuni veče svojim nastupom.
 
Cilj ovogodišnje donatorske večeri je izgradnja dve kuće za porodice Nešković iz Medveđe i Vuković sa Kosova i Metohije, kao i opremanje proizvodnog pogona u sklopu Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji u ukupnoj vrednosti od 100.000 evra.
 
Želimo da okupljanjem prijatelja...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.