Hoti u pismu Bajdenu: U novijoj istoriji Kosova SAD su imale presudnu ulogu

Izvor: Beta, 21.Jan.2021, 14:13

Hoti u pismu Bajdenu: U novijoj istoriji Kosova SAD su imale presudnu ulogu

Premijer Kosova u ostavci Avdulah Hoti u čestitci predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozefu Bajdenu napisao je da je veoma srećan što može da naglasi da Kosovo ima posebne odnose sa SAD i da su u novijoj istoriji Kosova SAD imale presudnu ulogu.U čestitki Hoti uverava predsednika Bajdena da su Vlada Kosova, sve njene političke stranke, vlast i opozicija, u potpunosti posvećene negovanju i jačanju odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama."Posvećen sam saradnji sa vašom administracijom na jačanju demokratskih institucija, evroatlantskih integracija i da postanemo nosioci stabilnosti", navodi se u pismu.Istovremeno je Hoti izrazio zahvalnost i priznanje bivšem predsedniku Donaldu Trampu i njegovoj administraciji na podršci koja je pružena demokratskim procesima na Kosovu i regionalnoj ekonomskoj integraciji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoti u pismu Bajdenu: U novijoj istoriji Kosova SAD su imale presudnu ulogu

Izvor: Danas, 21.Jan.2021

Premijer Kosova u ostavci Avdulah Hoti u čestitci predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozefu Bajdenu napisao je da je veoma srećan što može da naglasi da Kosovo ima posebne odnose sa SAD i da su u novijoj istoriji Kosova SAD imale presudnu ulogu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.