Hoti: I dalje se traga za mladićem nestalim kod reke Ibar

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoti: I dalje se traga za mladićem nestalim kod reke Ibar

Zamenik direktora regionalne policije za sever Kosova Besim Hoti izjavio je danas Tanjugu da se za nestalim 17-godišnjim mladićem albanske nacionalnosti, koji se preziva Aljuši a čiji je nestanak prijavljen u severnoj Kosovskoj Mitrovici, još uvek traga.

Hoti je rekao da su netačne informacije pojedinih medija da je pronađeno telo nestalog mladića.

Portal "Gazetablic" prethodno je javio da je pronađeno telo mladića koji je sinoć u policijskoj stanici Severna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mitrovica prijavljen kao nestao.

Zamenik direktora Policije Kosova za sever Besim Hoti, koji je danas potvrdio prijavu mladića sa prezimenom Aljuši, je prištinskim medijima izjavio da je Aljuši "posle izvršene krađe" bežao prema reci Ibar, gde je pronađeno njegovo telo.

Objašnjavajući svoju izjavu da je bežao posle pokušaja krađe, Hoti je rekao da imaju izjavu svedoka koji je bio sa njim.

"Bili su zajedno sa ciljem izvršenja krađe i posle toga su bežali u pravcu Ibra", rekao je Hoti.

On je takođe istakao da slučaj nestalog mladića nema nikakve veze sa poslednjim incidentima na severu Mitrovice.

"Apsolutno ne, nema veze sa poslednjim incidentima", rekao je Hoti.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je ranije danas da je policiji prijavljen nestanak jednog sedamnaestogodišnjeg Albanca i da je u toku operativni rad na rasvetljavanju slučaja.

Bojić je rekao da je nestanak prijavljen sinoć i da je u istragu ovog slučaja uključena regionalna istražna jedinica "Sever" Kosovske policije.

U međuvremenu komandant Kfora, italijanski general Francesco Paolo Figliuolo, je danas ovlastio jedinicu ronilaca Bezbednosne snage Kosova da bude deo operacija potrage za nestalim mladićem albanske nacionalnosti čiji je nestanak prijavljen u noći između petka i subote.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoti: Potraga za nestalim mladićem još uvek traje

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2015

Zamenik direktora regionalne policije za sever Kosova Besim Hoti izjavio je danas Tanjugu da se za nestalim mladićem albanske nacionalnosti čiji je nestanak prijavljen u Severnoj Mitrovici još uvek traga...Hoti je rekao da su netačne informacije pojedinih medija da je pronađeno telo nestalog mladića...Regionalni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.