Hodžaj: Od januara u pregovore uključene i SAD

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Od januara u pregovore uključene i SAD

Zamenik premijera Kosova Enver Hodžaj izjavio je da će od januara do kasnog proleća diskusija između Kosova i Srbije ući u novu fazu.

Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

On je precizirao da će tada i Sjedinjene Države biti uključene, prenosi Lajmi.

Hodžaj navodi da će se tokom tog perioda razgovarati od 10 do 15 pitanja.

Ono što se događalo do sada je bila diplomatija "korak po korak", ali od sada idemo na postizanje sveobuhvatnog sporazuma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je Hodžaj.

Premijer privemenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj je juče izjavio da nema rešenja pitanja normalizacije odnosa sa Beogradom bez učešća SAD u tom procesu, pa i zemalja Kvinte, ali ne i Rusije.

Haradinaj Srbiji: Pa, nemojte prihvatiti...

Pročitajte i šta je predsednik SAD Donald Tram pisao Tačiju:

Tramp pisao Tačiju: Da dođete Vi i Vučić... (FOTO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj: Od januara nova faza dijaloga

Izvor: RTS, 20.Dec.2018

. Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj rekao je da će od januara do kasnog proleća diskusija između Beograda i Prištine ući u novu fazu, u kojoj će Sjedinjene Države biti uključene, prenosi portal "Ljajmi".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.