Hladno, vetar šiba...RHMZ upozorava na padavine!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno, vetar šiba...RHMZ upozorava na padavine!

U Srbiji će danas biti oblačno i vetrovito, mestimično s kišom koja će se ujutru i pre podne na istoku zemlje ponegde lediti pri tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

RHMZ je upozorio da se obilnije padavine, s više od 40 milimetara kiše, očekuju na jugozapadu Srbije i na Kosovu.

U većem delu zemlje danas će duvati slab i umeren, a u košavskom području i na planinama jak i olujni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vetar, dok se na jugu Banata i u donjem Podunavlјu očekuju udari veći od 24 metra u sekundi. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do dva stepena, a najviša dnevna od dva do devet stepeni.

UPOZORENJE: Sneg, ledena kiša i olujni vetar!

U Beogradu će danas biti oblačno i vetrovito, povremeno s kišom, uz jak, povremeno olujni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan stepen, najviša dnevna oko pet stepeni.

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne, a oprez se savetuje bolesnicima i osobama sa respiratornim oboljenjima. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje, bolovi u kostima i poremećaj sna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri upozorenja RHMZ

Izvor: Prva.rs, 20.Nov.2018

Kako se navodi na sajtu RHMZ-a, upozorenje za obilne padavine, više od 40 mm za 24 sata, izdato je za jugozapadnu Srbiju, a uz to napominje se da će biti i topljenja snega.. Upozorenje na ledenu kišu izdato je za područje istočne Srbije, a na sajtu se navodi da će u toku jutra i prepodneva u tom...

Nastavak na Prva.rs...

U Srbiji danas oblačno sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2018, 01:28

U Srbiji će danas biti oblačno sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na planinama i na istoku Srbije sneg...Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, ujutru i pre podne u košavskom području jak. Na planinama, jugu Banata i donjem Podunavlju vetar sa udarima olujne jačine...Najniža...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.