Hiseni najavio notu Beogradu zbog hapšenja Nehata Tačija

Izvor: RTS, 04.Okt.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiseni najavio notu Beogradu zbog hapšenja Nehata Tačija

Kosovski ministar policije Skender Hiseni najavio je da će Priština notom od Beograda tražiti hitno oslobađanje iz pritvora direktora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija, preneli su prištinski mediji.
Skender Hiseni ukazuje da se srpske vlasti odlučile da odrede pritvor u trajanju od 30 dana za Tačija, na osnovu političke preporuke, za koju Hiseni kaže da je neprihvatljiva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Hiseni je istakao da ministarstvo, na čijem je čelu, sarađuje sa kosovskim ministarstvima spoljnih poslova i pravde o daljim koracima.
Kako se navodi, Hiseni je izrazio uverenje da će Tači uskoro biti oslobođen i da neće biti neophodno da se o tom pitanju razgovara u okviru dijaloga Beograda i Prištine u Briselu.
Tači je uhapšen prošle nedelje na administrativnom prelazu Končulj na osnovu raspisane poternice po naredbi Višeg suda u Nišu zbog krivičnog dela terorizma, a zatim mu je određen i pritvor u trajanju od 30 dana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština šalje notu Beogradu zbog hapšenja Tačija

Izvor: B92, 04.Okt.2016

Priština -- Kosovski ministar policije Skender Hiseni najavio je da će Priština notom od Beograda tražiti hitno oslobađanje Nehata Tačija, preneli su prištinski mediji...Prema njegovim rečima, srpske vlasti su odlučile da odrede pritvor u trajanju od 30 dana za Tačija, na osnovu političke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.