Helsinški odbor: Tabloidi i predsednik ugoržavaju bezbednost Rade Trajković

Izvor: Danas, 21.Apr.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helsinški odbor: Tabloidi i predsednik ugoržavaju bezbednost Rade Trajković

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji saopštio je danas da spekulacijama o svedočenju predsednice Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rade Trajković, u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, tabloidi Informer i Alo, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ugrožavaju njenu bezbednost. Članak Helsinški odbor: Tabloidi i predsednik ugoržavaju bezbednost Rade Trajković se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

CarGo: Hvala Briselu jer je čuo naš glas, domaće institucije ne rade

Izvor: Danas, 22.Apr.2019, 11:04

Posle održanih međunarodnih sastanaka, CarGo je najavio dalje podnošenje dokaza evropskim institucijama zbog kršenja ljudskih prava, a na prvom mestu zbog ugrožavanja prava na rad u Srbiji. Članak CarGo: Hvala Briselu jer je čuo naš glas, domaće institucije ne rade se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.