Haziri: Najbolje rešenje je da Preševo, Medveđa i Bujanovac budu deo Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haziri: Najbolje rešenje je da Preševo, Medveđa i Bujanovac budu deo Kosova

Zamenik predsednika Demokratskog saveza Kosova Lutfi Haziri ocenio je za RTK da bi najbolje rešenje za sporazum između Kosova i Srbije bilo vraćanje na granice iz 1956. godine, po kojima bi Preševo, Medveđa i Bujanovac bili deo Kosova.

- Ako su koridori osam i 10 na teritoriji Preševske doline, onda su oni deo Kosova, a ne Srbije - rekao je Haziri i ocenio da bi Srbija zauzvrat dobila neka sela na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Albanci bi uzimanjem Preševske doline da izađu na Koridor, Srbija nema “keca u rukavu” u ovim pregovorima

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2018

Zamenik predsednika Demokratskog saveza Kosova Lutfi Haziri ocenio je za RTK da bi najbolje rešenje za sporazum između Kosova i Srbije bilo vraćanje na granice iz 1956. godine, po kojima bi Preševo, Medveđa i Bujanovac bili deo Kosova...“Ako su koridori osam i 10 na teritoriji Preševske doline,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.