Haradinaj udario na Beograd: Srbi kuju plan!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj "udario" na Beograd: Srbi kuju plan!

Teške optužbe na račun zvaničnog Beograda i predstavnika Srba i privrednike na severu Kosova.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj tvrdi da "razni akteri, zvaničnici i biznismeni u Severnoj Mitrovici u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom" nastoje da povlačenjem robe veštački izazovu "humanitarna katastrofa" na severu Kosova.

"Ako neko dirne granice, naći će nas na granici"

"Pražnjenje prodavnica, u kojima nema proizvoda iz Srbije je plan koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripremaju određeni ljudi na severu, a sa time je upoznata Vlada Kosova", napisao je Haradinaj na svom Facebook nalogu.

On je nabrojao neka imena osoba za koje tvrdi da su angažovani na tome.

"Mi nećemo sedeti skrštenih ruku pred ovim tendencijama koje vode destabilizaciji i pozivamo gradonačelnike na severu i građane da ne postanu žrtve ovih provokacija", napisao je na Facebooku Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.