Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj u kućnoj poseti kod Zaeva

SKOPLJE

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj danas je u kućnoj poseti kod premijera Severene Makedonije Zorana Zaeva.

Dvojici premijera prave društvo njihove supruge Anita Haradinaj i Zorica Zaev.

“Prijateljski razgovor, dobrosusedstvo, poštena saradnja i zajednička evroatlantska budućnost obe zemlje”, objavio je Haradinaj na svom Fejsbuk profilu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Bračni par Haradinaj u privatnoj poseti kod Zaevih

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2019

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj objavio je na Fejsbuku da je bio u porodičnoj poseti kod premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva...Kako su danas preneli skopski mediji, Haradinaj je na Fejsbuku napisao da je zajedno sa suprugom bio u gostima kod premijera Zorana Zaeva i njegove supruge..."Prijateljski...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.