Haradinaj tražio sastanak, pa se izvinio Brnabićevoj

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Haradinaj tražio sastanak, pa se izvinio Brnabićevoj"

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je zatražio bilateralni sastanak sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, a potom i uputio izvinjenje.

Kako javlja naša reporterka iz Londona, srpska delegacija je odbila takav zahtev, ali je posle ponovljene molbe došlo do kratkog susreta.

“Posle panela, njih dvoje su se videli, susret je trajao dva minuta, Haradinaj se izvinio zbog onoga što se desilo jutros na Kosovu. Brnabić je bila uzdržana i rekla je da ima utisak da kako odmiče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dijalog da su sve agresivniji i da to neće pomoći. On se izvinio još jednom i rekao da ni sam nije bio upoznat sa svim detaljima, kao i da su uhapšeni odmah pušteni”, navodi se.

Podsetimo, prethodno je i premijerka navela da je sa Haradinajem razmenila “par reči”.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj i Brnabić na dva minuta, izvinjenje zbog hapšenja

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj zatražio je bilateralni susret sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, što je u prvi mah bilo odbijeno, ali je na kraju posle druge molbe ipak došlo do kratkog susreta, jer je Haradinaj želeo da objasni šta se dogodilo prilikom hapšenja Srba u Gnjilanu, rečeno je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.