Haradinaj sutra o smrti aktiviste Samoopredeljenja

Izvor: B92, 14.Mar.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj sutra o smrti aktiviste Samoopredeljenja

Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj sutra će na sednici skupštine odgovoriti na pitanja p o okolnostima u vezi sa smrću aktiviste tog pokreta Astrita Deharija.

On će odgovarati na pitanja poslaničke grupe Samopredeljenja

Dehari je preminuo 5. novembra 2016. godine u pritvorskoj jedinici u Prizrenu.

Objavljeno da će to biti jedna od tačaka dnevnog reda sutrašnje sednice kosovskog parlamenta, koju je, u formi interpelacije, tražila poslanička >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupa Samoopredeljenja.

Skupština će razmotriti i predlog programa rada Skupštine Kosova za 2018 godinu i poslovnika o radu Skupštine.

Na dnevnom redu su nacrt zakona o ratifikaciji Sporazuma o dugu između Republike Kosova i Evropske banke za obnovu i razvoj, o projektu autoputa Kijevo-Zahać, kao i izmena Zakona o predsedniku Republike.

Razmotriće se i nacrti zakona o izmeni i dopuni Zakona o kontroli i nadgledanju državne granice, drugo razmatranje Nacrta zakona o kritičnoj infrastrukturi i drugo razmatranje Nacrta zakona o carinskim merama i zaštiti prava intelektualne svojine.

Skupština će razmotriti izveštaj o radu javnih preduzeća za 2015. i 2016. godinu, imenovati dva člana Komisije za proveru i određivanje imovine i jednog člana Komisije za imovinske zahteve.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haradinaj sutra o smrti aktiviste Samoopredeljenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2018

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj sutra će na sednici Skupštine Kosova odgovoriti na pitanja poslaničke grupe Samopredeljenja o okolnostima u vezi sa nasilnom smrti aktiviste tog pokreta Astrita Deharija 5. novembra 2016. godine u pritvorskoj jedinici u Prizrenu...Danas je objavljeno da će to biti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.