Haradinaj progovorio o prekidu dijaloga, pa UPERIO PRSTOM u nju! Zločinac traži krivce, jer MU NE IDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj progovorio o prekidu dijaloga, pa UPERIO PRSTOM u nju! Zločinac traži krivce, jer MU NE IDE

Samozvani premijer lažnog Kosova Ramuš Haradina optužio je danas šeficu evropske diplomatije Federiku Mogerini da je odgovorna za prekid dijaloga Beograda i Prištine

Haradinaj je novinarima nakon sednice vlade rekao da je Mogerinijeva odgovorna jer je, kako je rekao, u priču o normalizaciji odnosa uvela temu o korekciji granica sa Srbijom.

- Mislim da je gospođa Mogerini odgovorna za prekid dijaloga. Ona je dijalog o normalizaciji odnosa pretvorila u dijalog o teritoriji, što je prouzrokovalo štetu regionu. Žalosno je to zbog velikog uloga Evropske unije. Takav njen stav je neprihvatljiv - rekao je Haradinaj, prenosi KTV.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haradinaj "zaratio" i sa Briselom

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2018, 10:31

Priština zasad samo preti novim merama protiv Srba na KiM, ali sad ima novu metu. Napao Mogerinijevu da je uništila dijalog jer je u razgovore uvela temu o granicama VLADA U Prištini u utorak je u poslednji čas odustala od najavljenih dodatnih mera protiv Beograda i Srba na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.