Haradinaj: Vučićev predlog o unutrašnjem dijalogu je pametan

Izvor: EurActiv Srbija, 14.Sep.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Vučićev predlog o unutrašnjem dijalogu je pametan

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo pametan predlog o unutrašnjem dijalogu u Srbiji o Kosovu, i dodao da je i na Kosovu potreban sličan dijalog. Govoreći o Zajednici srpskih opština, Haradinaj je naveo da će "biti realizovano sve što je u skladu sa Ustavom Kosova i odlukom Ustavnog suda Kosova". On je rekao i da će u fokusu njegove vlade biti poboljšanje životnog standarda svih gradjana Kosova, vraćanje poverenja u institucije i vraćanje poverenja medju narodima.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Haradinaj: Vučićev predlog o unutrašnjem dijalogu je pametan, i nama na Kosovu treba dijalog

Izvor: Beta, 14.Sep.2017

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo pametan predlog o unutrašnjem dijalogu u Srbiji o Kosovu, i dodao da je i na Kosovu potreban sličan dijalog.Haradinaj je u intervjuu za jagodinsku televiziju Palma plus ocenio i da je dobro da narodi "izmedju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.