Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Važno preduzeti mjere za održavanje izbora

PRIŠTINA - Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj je nakon sastanka sa liderima stranaka vladajuće koalicije, a kome se nije odazvao lider DPK Kadri Veselji, izjavio da je na sastanku dogovoreno da se preduzmu potrebne radnje za raspuštanje skupštine, prenosi Klan Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Važno preduzeti mere za održavanje izbora

Izvor: B92, 30.Jul.2019

Ramuš Haradinaj je nakon sastanka sa liderima stranaka vladajuće koalicije, izjavio da je dogovoreno da se preduzmu potrebne radnje za raspuštanje skupštine...Sastanku se nije odazvao lider DPK Kadri Veselji, prenosi Klan Kosova..."Nakon mog i povlačenja vlade sada je važno da se preduzmu mere...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.