Haradinaj: Stav SAD o vojsci Kosova je podrška stabilnosti regije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Stav SAD o vojsci Kosova je podrška stabilnosti regije

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da se stav Sjedinjenih Američkih Država po pitanju formiranja vojske odnosi na veću stabilnost na Kosovu i u regionu, što je potvrdio i novi američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet. Kosnet je u intervjuu za kosovski javni servis RTK u četvrtak uveče izjavio da je formiranje vojske Kosova pozitivan i prirodan korak, i da je to proces koji će trajati godinama. „Njegova izjava je u skladu sa ranijim izjavama zvaničnika Stejt departmenta koji su...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kosovo ostaje pri nameri da formira vojsku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2018

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da se stav SAD po pitanju formiranja vojske odnosi na veću stabilnost na Kosovu i u regionu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.