Haradinaj: Policajci nisu prepoznali Rikala!

Izvor: RTS, 29.Mar.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Policajci nisu prepoznali Rikala!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da policija nije prepoznala kosovskog ministra poljoprivrede Nenada Rikala, koji je povređen prilikom hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici.
"On je visok, kada ga je policija videla sigurno ga nije prepoznala, mislili su da je neki specijalac", rekao je Ramuš Haradinaj na sednici vlade, preneo je prištinski list Zeri.

Haradinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pozvao sve da "gledaju napred", jer, kaže, moraju da žive svi zajedno na Kosovu, u miru.
"Mi nemamo nikakvog razloga da radimo tajno. Otvoren sam za neprekidni dijalog", rekao je Haradinaj.
Zamenik premijera Dalibor Jevtić je na toj sednici tražio istragu i odgovornost za događaje u Kosovskoj Mitrovici.
Haradinaj je kazao da razume zabrinutost u vezi sa tim. "Razumemo da ste zabrinuti i tu smo da se time bavimo. Albanci kao većina zainteresovani su za mir", ocenio je Haradinaj.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je u intervjuu za emisiju "Rubikon" na prištinskoj televiziji KTV da njegov izostanak reakcije u ponedeljak, kada je u Kosovskoj Mitrovici uhapšen direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, nije znak ravnodušnosti i tvrdi da je veoma ozbiljno shvatio tu situaciju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haradinaj prvi put na srpskom o haosu na Kosovu VIDEO

Izvor: B92, 29.Mar.2018

Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj govorio je za televiziju O2 i b92.net o hapšenju Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici, ZSO i odnosu sa Srpskom listom...Kako kaže, "Nismo imali mnogo izbora", a ističe i da je on bio za to da "Đurića puste na Kosovo"...Osim toga, Haradinaj je sa Filipom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.