Haradinaj: Ostavke gradonačelnika nisu konačne

Izvor: RTS, 30.Nov.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Ostavke gradonačelnika nisu konačne

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj prvi put je danas komentarisao ostavke gradonačelnika četiri srpske opštine na severu Kosova i istakao da one nisu konačne i da su u postupku razmatranja.
"Ostavke su pravo predsednika i izabranih. Ne znam kako se ove ostavke kvalifikuju, ali one još nisu konačne", rekao je Ramuš Haradinaj.
Haradinaj je to rekao nakon što je obišao grob bivšeg kosovskog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ibrahima Rugove, povodom godišnjice Rugovinog rođenja, prenela je Gazeta ekspres.
Gradonačelnici četiri srpske opštine na severu Kosova, Severna Mitrovica, Zubin Potok, Leposavić i Zvečan, podneli su ostavke u utorak iz protesta zbog toga što su privremene vlasti u Prištini odlučile da dodatno povećaju porez za 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dugo nije smeo da zucne: Haradinajev PRVI KOMENTAR na ostavke čelnika srpskih opština

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018

Lažni premijer samoproklamovanog Kosova Ramuš Haradinaj prvi put je danas komentarisao ostavke gradonačelnika četiri srpske opštine na severu Kosova i istakao da one nisu konačne i da su u postupku razmatranja..- Ostavke su pravo predsednika i izabranih. Ne znam kako se ove ostavke kvalifikuju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.