Haradinaj: Odluka o raspuštanju Skupštine pokazuje političku zrelost Kosova

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Odluka o raspuštanju Skupštine pokazuje političku zrelost Kosova

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj je danas nakon odluke Skupštine Kosova o raspuštanju šestog saziva rekao da je tom odlukom Kosovo pokazalo političku zrelost i naglasio da je na gradjanima Kosova da odluče ko će voditi zemlju u naredne četiri godine. Članak Haradinaj: Odluka o raspuštanju Skupštine pokazuje političku zrelost Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Kosovo je pokazalo političku zrelost odlukom o raspuštanju Skupštine

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Priština -- Ramuš Haradinaj je nakon odluke Skupštine Kosova o raspuštanju šestog saziva rekao da je tom odlukom Kosovo pokazalo političku zrelost...Haradinaj je naglasio da je na građanima Kosova da odluče ko će voditi zemlju u naredne četiri godine..."Cenim to kao znak političke zrelosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.