Haradinaj: Neće biti države u državi

Izvor: RTS, 04.Avg.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Neće biti države u državi

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj je u Gnjilanu ponovo zatražio da se niko ne igra sa promenom granica, upozorivši da bi to bilo veoma opasno.
Haradinaj je naglasio da država unutar države ne može da funkcioniše na Kosovu, aludirajući na osnivanje Zajednice srpskih opština, prenosi Kosovo onlajn.
Haradinaj je u Gnjilanu bio povodom pristupanja 244 mladih njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << partiji, a govoreći o ostavci na mesto premijera rekao je da je taj čin podigao Kosovo na viši nivo.
Donedavni premijer Kosova ukazao je i na veliki značaj zakona o Trepči, istakavši da će taj kombinat Kosovu doneti 500 miliona evra, i to ne prometa, već profita.
Haradinaj je poručio da zbog toga Trepča ne sme da bude uključena u dijalog sa Srbijom. Ne smemo izgubiti izvor života, kazao je Haradinaj.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.