Haradinaj: Kurtijevo bekstvo od odgovornosti dovelo KiM do sankcija

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 14:07

Haradinaj: Kurtijevo bekstvo od odgovornosti dovelo KiM do sankcija

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je bekstvo od odgovornosti premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija dovelo KiM je do sankcija.

On je prilikom razgovora sa predstavnicima civilnog društva, sa kojima je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji i izlasku iz nje, prenosi Ekonomija onlajn.

"Ničim izazvana agresija Rusije u Ukrajini promenila je način razmišljanja i delovanja. Naš zadatak na Kosovu je bio kako da se snađemo posle nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacije. Sa najvećom pažnjom zauzeli smo ne baš laku poziciju. Shvatili smo da je konačno priznanje u sadašnjim okolnostima, u našem kvalitetu kao stranke, nemoguće. Podržali smo francusko-nemački sporazum", rekao je Haradinaj, prenosi Gazeta ekspres.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.