Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020, 10:37

Haradinaj: Glas za vladu Hotija je glas za Kosovo

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova, koja je deo koalicije za novu vladu, Ramuš Haradinaj ocenio je danas da je glas za novu Vladu na čelu sa Avdulahom Hotijem iz Demokratskog saveza Kosova (DSK), glas za Kosovo.

"Skupština Kosova danas glasa o novoj vladi, što je od vitalnog značaja za zemlju. Situacija nastala kao rezultat smene vlade i pandemije već otkriva ozbiljne posledice po ekonomiju zemlje, a glasanje nove vlade je više od izbora vlade. To je naša odlučnost >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za političku stabilnost, oporavak ekonomije, kao i za normalnost u državi. Glas za novu vladu je glas za Kosovo", napisao je Haradinaj na svom nalogu na Fejsbuku.

Član Predsednišva DSK Haki Rugova naveo je da će danas u Skupštini Kosova biti izglasana vlada premijera Hotija.

Rugova je u kazao za prištinske medije da su obezbedili glasove za izbor nove Vlade i da će danas ona biti izabrana.

U medijima je bilo različitih informacija da li će se obezbediti dovoljan broj glasova za izbor nove Vlade, imajući u vidu da poslanici Samoopredeljenja i, kako je najavljeno, DSK neće dati svoj glas novoj Vladi, kao i najava da neki od poslanika DSK i drugih stranaka nove koalicije neće glasati za novu Vladu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Haradinaj: Glas za vladu Avdulaha Hotija je glas za Kosovo

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova, deo koalicije za novu vladu, Haradinaj ocenio je da je glas za novu Vladu na čelu s Hotijem iz DSK, glas za Kosovo..."Skupština Kosova danas glasa o novoj vladi, što je od vitalnog značaja za zemlju. Situacija nastala kao rezultat smene vlade i pandemije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.