Haradinaj: Dijalog samo ako Srbija prizna Kosovo

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Dijalog samo ako Srbija prizna Kosovo

Priština pokazuje inferiornost i poniznost prema Beogradu, ocenio je bivši haški optuženik i predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj.

On je dodao da se protivi nastavku dijaloga dve strane dok Srbija ne prizna Kosovo, javlja AFP.

U telefonskom intervjuu za AFP, Haradinaj je ocenio da je šteta što "Priština zadržava inferiornu i poniznu poziciju prema Beogradu" i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da Kosovu ne fale ljudi spremni da se suprotstave.

On je kazao i da se protivi nastavku dijaloga Prištine i Beograda u Briselu.

Haradinaj opet provocira: Srbi, samo se nadajte, vas boli što...

"Samo jedno pitanje otvoreno je za diskusiju sa Srbijom - priznanje Kosova. Ako je Srbija spremna da to prihvati, onda možemo da sednemo za pregovarački sto. Ako ne, onda treba čekati", naveo je.

Haradinaj je ocenio i da je njegovo hapšenje u Francuskoj 4. januara po optužnici Srbije nepravedno i da je to zloupotreba prava.

Vučić tražio od Mogerini da javno osudi neodgovorno ponašanje Albanaca
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.