Hapšenja u Prištini zbog paljenja srpskih proizvoda!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Prištini zbog paljenja srpskih proizvoda!

Kosovska policija uhapsila je večeras nekoliko građana koji su u strogom centru Prištine, na trgu Skenderbeg, zapalili neke od srpskih proizvoda.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Prištinska televizija T 7 je direktno prenosila taj događaj.

Mediji su preneli da se radi o navijačkoj grupi "Plisat", koji su snimke paljenja proizvoda okačili na svojoj Fejsbuk stranici.

Pripadnici vatrogasne jedinice iz Prištine odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su intervenisali i ugasili manje požare.

Televizija T7 prenela je da je među pritvorenima i predsednik navijača fudbalskog kluba Priština Aljbert Kastrati.

Ministar: Situacija složena, zabeležena kretanja ROSU

I u nekim drugim sredinama na Kosovu danas su paljeni proizvodi iz Srbije kao reakcija na odluku Vlade Kosova da poveća taksu za uvoz tih proizvoda sa 10 na 100 odsto i zabrani prodaju artikala u kojima kao zemlja uvoza nije navedeno Ustavno ime Kosova.

Pročitajte još:

"Nacistička lomača": Srpski proizvodi gore i u Dečanima
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hapšenja u Prištini zbog paljenja srpskih proizvoda VIDEO

Izvor: B92, 22.Nov.2018

Kosovska policija uhapsila je nekoliko građana koji su u strogom centru Prištine, na trgu Skenderbeg, zapalili neke od srpskih proizvoda. Prištinska televizija T7 je direktno prenosila taj događaj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.