HOROR U KOSOVU POLJU: Devojku sumnjiče da je udavila svoju stariju sestru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:33

HOROR U KOSOVU POLJU: Devojku sumnjiče da je udavila svoju stariju sestru

Na osnovu početnih informacija elementi ukazuju na nasilnu smrt

Kosovska policija saopštila je da je uzrok smrti žene (33) iz sela Vragolija kod Kosova Polja davljenje, za koje je osumnjičena njena tri godine mlađa sestra, prenosi Gazeta ekspres.

Izvori policije navode da su u porodici u kojoj se dogodila tragedija poznati slučajevi mentalnih oboljenja. Kosovska policija u saopštenju navodi da se prema prvim informacijama, radi o nasilnoj smrti žrtve ženskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pola.

- Oko 12 sati dobili smo informaciju o sumnjivoj smrti u selu Vragolija u Kosovu Polju. Policija i lekari su izašli na lice mesta gde su utvrdili smrt 33-godišnje žene - saopštila je policija i dodala:

- . Policija pažljivo istražuje slučaj i preduzima istražne i forenzičke radnje radi potpunog razjašnjenja slučaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.