HOROR KOD PRIŠTINE! Srpske kuće obijene i demolirane, ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR! Ne žele Srbe na tim prostorima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 18:28

HOROR KOD PRIŠTINE! Srpske kuće obijene i demolirane, ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR! Ne žele Srbe na tim prostorima! (VIDEO)

Forenzičari tzv. kosovske policije obavili su uviđaj

Nepoznati počinioci obili su sinoć dve srpske kuce u selu Donja Brnjica kod Prištine, saznaje Kosovo onlajn. Lopovi su provalili vrata kuće Božidara Vanića dok su u kuću Ranka i Srđana Milićevica provalnici ušli preko krova i tavana. U obe kuce razbojnici su izvršili premetačinu.

Vlasnici kuća su trenutno u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su obeležavali slavu. Šteta od provale biće poznata nakon što se vlasnici vrate u svoje domove. Obijanje kuće prijavio je policiji Zvonko Tanasković koji je primetio otvorena vrata na kućama.

Tanaskovic je kazao da ovakva dešavanja utiču na Srbe u ovom selu koji su zabrinuti zbog krađa i obijanja kuća, jer počionioci uglavnom nikad ne budu pronađeni. Inače, u selu Donja Brnjica zivi oko 300 Srba.

(Srbija Danas/Kosovo-online)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obijene dve srpske kuće u selu Donja Brnjica kod Prištine (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Jan.2024

Nepoznati počinioci obili su sinoć dve srpske kuce u selu Donja Brnjica kod Prištine, i osim premetačine, za sada nije poznato šta su odneli.

Nastavak na Blic...

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Obijene dve srpske kuće kod Prištine

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2024

Dve srpske kuće obijene su u selu Donja Brnjica kod Prištine, dok su se vlasnici nalazili u centralnoj Srbiji, saopštila je večeras Kancelarija vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.