HARADINAJ NAJAVIO SVOJ ODLAZAK: Potrebno je samo jedno! SVE ZAVISI OD OVE VELIKE SILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARADINAJ NAJAVIO SVOJ ODLAZAK: Potrebno je samo jedno! SVE ZAVISI OD OVE VELIKE SILE!

Samozvani kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će, ako SAD od njega zatraže da napusti funkciju "premijera", on to učiniti, ali da neće ukidati taksu na srpske proizvode, čak ni na zahtev glavnog saveznika tzv. Kosova.

- Ako Amerikanac dođe i kaže mi – Ramuš, da napustiš kancelariju, odlazim - rekao je Haradinaj večeras Radio-televiziji Kosova na albanskom jeziku.

Haradinaj je o mogućnosti odlaska SAD-a iz sastava KFOR-a i napuštanja baze "Bondstil", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da SAD neće odlaziti zbog takse, već samo ako to imaju u bezbednosnim planovima.

- Ostanite mirni jer se to neće dogoditi. Amerika zatvara Bondstil samo ako ima svoje planove da ga zatvori, ali će nas učiniti sposobnim da se branimo, jer ovde imamo granicu sa Rusijom - naveo je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.