Izvor: Blic, 05.Nov.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJA NA KOSOVU Uhapšeno sedam osumnjičenih za terorizam

Policija je saopštila da je danas širom Kosova uhapsila sedam osoba pod sumnjom da su izvršile krivična dela "terorizma i protiv ustavnog poretka i bezbednosti Kosova".

Akciju je izvela Uprava Policije Kosova za suzbijanje terorizma, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Kosova i uz podršku specijalnih jedinica.

Saopšteno je da su tokom te akcije zapljenjeni "oprema" i "drugi dokazi značajni za slučaj".

Uhapšenima je određena mera pritvora od 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časova.

Portparol Policije Kosova Baki Keljani je za prištinske medije izjavio da policija procenjuje da je situacija na Kosovu mirna i stabilna.

"Uhapšene osobe su sada pred organima reda. Kosovo se smatra stabilnom i mirnom zemljom, uprkos incidentima koji se ponekad događaju. Mi nemamo indicija o nekoj potencijalnoj opasnosti", rekao je Keljani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.