HAOS NA SEVERU KOSOVA: U Zubinom Potoku odjekuju EKSPLOZIJE, čuju se sirene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 15:08

HAOS NA SEVERU KOSOVA: U Zubinom Potoku odjekuju EKSPLOZIJE, čuju se sirene!

Članovi opštinske izborne komisije u Zubinom Potoku u pratnji kosovske policije nasilno su posle 12 časova ušli u zgradu Opštine Zubin Potok, zbog čega su se pobunili građani koji su se tu zatekli, a trenutno se čuju sirene.

Kako se saznaje, čule su se dve eksplozije, a članovi opštinske izborne komisije i pripadnici Kosovske policije izašli su iz zgrade opštine.

Prema onome što se saznalo na licu mesta, članovi opštinske komisije uz asistenciju pripadnika policije nasilno su upali u prostorije opštine, obili vrata i zamenili brave, pre nego što su napustili zgradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalci kosovske policije zajedno se Euleksom ponovo ušli u prostorije OIK-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022

Pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije, zajedno sa patrolom Euleksa, ponovo su večeras ušli u prostorije opštinske izborne komisije (OIK) u Severnoj Mitrovici, javlja Kosovo onlajn...Nama zvaničnih informacija o razlogu njihovog boravka u OIK, a kako prenose pojedini albanski mediji, sumnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.