Izvor: Pančevac-online.com, 17.Okt.2023, 12:04

HAMAS OTEO DRŽAVLJANINA SRBIJE: Alon Ohel iz NOvog Sada otet na muzičkom festivalu mira na jugu Izraela!

U terorističkom napadu Hamasa na sever Izraela kidnapovan je i 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel, izjavila je za Kosovo onlajn njegova majka Idit Ohel, čija porodica je poreklom iz Novog Sada. Ona je kazala da je njen sin otet tokom učešća na muzičkom festivalu na jugu Izraela. „On je muzičar i otišao je na […] The post HAMAS OTEO DRŽAVLJANINA SRBIJE: Alon Ohel iz NOvog Sada otet na muzičkom festivalu mira na jugu Izraela! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamas kidnapovao Alona (22) poreklom iz Novog Sada, očajna majka preklinje za pomoć

Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2023

Porodična drama usred verskog rata na Bliskom istoku.. U terorističkom napadu Hamasa na sever Izraela kidnapovan je i 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel, a njegova majka, Idit Ohel, čija porodica je poreklom iz Novog Sada, kazala je za Kosovo onlajn da je njen sin otet, pošto je učestvovao...

Nastavak na Luftika.rs...

Majka mladića poreklom iz Srbije kojeg su oteli hamasovci: „Moj sin i njegov prijatelj pokušali da izbace granate iz skloništa, stavili su ih na kamion i odvezli“

Izvor: Danas, 17.Okt.2023

U terorističkom napadu Hamasa na sever Izraela kidnapovan je i 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel, izjavila je za Kosovo onlajn njegova majka Idit Ohel, čija porodica je poreklom iz Novog Sada. Ona je kazala da je njen sin otet tokom učešća na muzičkom festivalu na jugu Izraela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.