Gujon: Počastvovan odlikovanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gujon: Počastvovan odlikovanjem

Osnivač francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je sinoć da mu predstavlja veliku čast to što će ga je predsednik Srbije odlikovati povodom Dana državnosti Srbije.

"Imam izuzetnu čast da vam saopštim da će me predsednik odlikovati povodom Dana državnosti 15. februara", poručio je na svom Tviter nalogu Gujon, koji je i autor knjige "Svi moji putevi vode ka Srbiji".

Predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tomislav Nikolić, povodom Dana državnosti, 15. februara, potpisao je ukaze o odlikovanju pojedinaca, institucija, pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Kada su u pitanju pojedinci, Nikolić je, pored ostalih, odlikovao Mladomira Purišu Đorđevića, posthumno Ranka Žeravicu, akademika Milovana Danojlića, za humanitarnu delatnost Arno Gujona, zatim Helen Delić Bentli, Zvonka Bogdana, Miru Stpicu i druge ličnosti za izuzetne zasluge u svojoj delatnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gujon počastvovan odlikovanjem

Izvor: Akter, 13.Feb.2016

Osnivač francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je sinoć da mu predstavlja veliku čast to što će ga je predsednik Srbije odlikovati povodom Dana državnosti Srbije.."Imam izuzetnu čast da vam saopštim da će me predsednik odlikovati povodom Dana državnosti...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.